slogan

Winning Wednesday: 2x items van CHPTR-S t.w.v. €660

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we twee items van CHPTR-S t.w.v. €660 weg.

CHPTR-S

Waar de letter 'S' voor een nieuw hoofdstuk in het leven van oprichters en tevens zussen Valery en Daniek staat, vertegenwoordigt het tegelijkertijd ook de kernwaarden van het merk, namelijk: Strong, Sophisticated en Significant. 

Golden musthaves

Na een succesvolle business met een eigen lingerie label, biedt CHPTR-S tegenwoordig ook de ultieme cool girl garderobe. En daar zijn de twee items, The Lisbon Dress t.w.v. €275 en de The New Yorker Coat t.w.v. €385, het perfecte voorbeeld van. Naast de geweldige fit en materiaal is het natuurlijk de kleur waardoor je de golden musthaves regelrecht in je garderobe wil hangen. 

Win, win, win!

Ben jij inmiddels als een blok voor (een van) de items van CHPTR-S gevallen? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x The Lisbon Dress en 1x The New Yorker Coat (allebei in het goud) weggeven.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen - vergeet niet om je maat in het opmerkingsveld te noteren en aan te geven welk item je graag zou willen winnen - en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

 

The Lisbon Dress

The New Yorker Coat

 

Winning Wednesday: 2x items van CHPTR-S t.w.v. €660

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we twee items van CHPTR-S t.w.v. €660 weg. *Vergeet niet in het opmerkingsveld je maat en welk item je voorkeur heeft te noteren


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 16 juni.


,