slogan

Winning wednesday: Beoplay E6 earphones van Bang & Olufsen t.w.v. €300

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op de Beoplay E6 earphones van Bang & Olufsen t.w.v. €300.

On repeat

Op de fiets, tijdens het sporten, of als je door de stad loopt... Luister jij ook de hele dag door naar muziek? Dan zijn oordopjes met goed geluid vast en zeker een must voor jou. Maar, het is natuurlijk mooi meegenomen als ze er ook stylish uitzien.

Look no further! Jij hebt een paar draadloze (handig!) oordopjes van Bang & Olufsen nodig. Deze beauties zijn niet alleen draadloos, maar ook licht van gewicht, ze hebben een comfy pasvorm, zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een batterijlevensduur van wel 5 uur. Wat wil je nog meer?

Vanaf nu dans jij gegarandeerd met je geluid op het maximale volume door het leven.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om de show te stelen met deze fantastische earphones? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

Winning wednesday: Beoplay E6 earphones van Bang & Olufsen

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 17 april 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,