slogan

Winning Wednesday: 6x dekbedovertrek van Crisp Sheets

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je zes keer kans op een dekbedovertrek van Crisp Sheets.

Bestseller

Wanneer je na een lange dag eindelijk je bed induikt, is er niets fijner dan onder een fijn dekbedovertrek te kruipen. En dan ziet-ie er ook nog eens gezellig uit. Niet zo heel gek dus dat de Dots duvet cover set een echte bestseller is bij Crisp Sheets.

Het dekbedovertrek zorgt er in ieder geval voor dat je elke avond heerlijk in slaap valt. En ja, misschien ook 's ochtends stiekem niet je bed uit wil. Doordat het geweven is met een speciale techniek, blijft het dekbedovertrek héérlijk zacht en crispyLove it!

Win, win, win!

Wil jij een heerlijk dekbedovertrek (inclusief twee kussenslopen) van Crisp Sheets winnen? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

*Laat in het opmerkingsveld achter in welk formaat je het dekbedovertrek zou willen winnen.

Winning wednesday: Crisp Sheets

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 23 juli 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 


,