slogan

Winning Wednesday: 5x een paar schoenen naar keuze van de Fred X Yara collectie

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je vijf keer kans op een paar schoenen naar keuze van de Fred X Yara collectie. 

Walk on the wild side

Na twee succesvolle schoenencollecties hebben Fred de la Bretoniere en Yara Michels de handen ineen geslagen voor een derde capsule collectie. Dit keer geen zomerse espadrilles, maar vrouwelijke sandaaltjes met een stoere touch. Een speelse collectie met on-trend lakleer en zebraprint, maar ook klassieke modellen die niet mogen ontbreken in jouw garderobe. Extra leuk: iedere kleur en print heeft een bijpassend tasje.

Yara wil met deze collectie vrouwen uitdagen om op avontuur te gaan, weg van de gebaande paden. "De designs gaan van platte instapper tot hoge hak - in zebraprint suède en in lak. Met speelse on-trend kleuren zoals frisgroen en terracotta, of juist klassiek donkerblauw. Ze lopen bizar lekker en passen bij ontelbaar veel looks. Naar je werk onder een pak, op date night, naar het strand of terras, een zomerse bruiloft of juist relaxt met een jeans. Het zijn - net als wij vrouwen - echte multitaskers", aldus Yara. Enjoy the journey, not just the end goal. Take a walk on the wild side!

Win, win, win!

Begin jij de zomer goed met een paar gloednieuwe Fred X Yara schoenen? Wie weet! Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: Fred x Yara

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 19 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 


,