slogan

Winning wednesday: 50x Andrélon Oil & Curl lijn + kinderboek 'Idje wil niet naar de kapper'

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Ter ere van Grazia KIDS die nu in de winkel ligt, maak je deze week kans op 50x de Andrélon Oil & Curl lijn + het kinderboek Idje wil niet naar de kapper. Een prijs voor jou én je mini me dus.

Girls with curls

Beachy waves, een grote bos krullen of prachtig kroeshaar; het brengt soms best wat uitdagingen met zich mee. Want verzorg je het niet goed, dan is het voor je het weet droog, pluizig of dof. Daarom heeft Andrélon een speciale productlijn voor girls with curls: Oil & Curl.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en crème. Stuk voor stuk verrijkt met buriti-olie, dat bekend staat om de voedende en herstellende werking. Hierdoor komt de natuurlijke bounce van jouw krullen terug en worden ze glanzend in plaats van pluizig. Enne, ook niet onbelangrijk: de lijn ruikt heerlijk!

Mini me

Heeft jouw kleine ook zo'n heerlijke bos haar? Dan mag het boek Idje wil niet naar de kapper niet in zijn of haar boekenkast ontbreken. Idje heeft namelijk ook krullen en is er dol op. Zijn kapsel is namelijk erg handig om er mooie figuren mee maken en er van alles in bewaren. Maar op een dag vindt zijn moeder het tijd om afscheid te nemen van zijn magische afro en dat mag natuurlijk niet gebeuren...

Win, win, win!

Een prijs winnen voor jou én je kind, wie wil dat niet! Vul snel onderstaand winformulier in om kans te maken.

Winning wednesday: Andrélon

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 27 maart 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.