slogan

Winning Wednesday: 3x Second Female strandhanddoek t.w.v. €59

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je drie keer kans op een 3x Second Female strandhanddoek t.w.v. €59.

Mii Amo

De Mii Amo SS19 collectie van Second Female is om bij weg te dromen. Geïnspireerd op de woestijn van Arizona wil het merk een relaxte lifestyle uitstralen. De magische kleine plaats Mii Amo is een kleurrijke reis in de wereld van de oorspronkelijke Amerikaase bewoners en dat is terug te zien in de items. Denk aan designs met prachtige details, extravagante stoffen, natuurlijke vezels en adembenemende prints. Kortom, een collectie waarin iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt.

Eén van onze favoriete items uit de collectie is de prachtige strandhanddoek met een grafisch design in zandkleur en zwart. Hij is van 100% katoen en dus heerlijk dik, stevig én zacht. Wat wil je nog meer? Winnen natuurlijk!

Win, win, win!

Lig jij deze zomer op deze prachtige Second Female handdoek van de Mii Amo collectie op het strand? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: Second Female

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 26 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,