slogan

Winning wednesday: 3x Pepe Jeans denim jacket t.w.v. €140

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op 3x een Pepe Jeans denim jacket t.w.v. €140.

Dua Lipa x Pepe Jeans

In Grazia's High Street Issue, die nu in de winkel ligt, lees je alles over de match made in fashion heaven: de samenwerking tussen Dua Lipa en Pepe Jeans London. In de campagne schittert de zangeres slash fashion icon in haar favoriete items van de voorjaar-zomercampagne 2019, die een eerbetoon aan het erfgoed van Pepe Jeans is.

Van jeans tot denim jacks en van T-shirtjes tot shirts; de collectie van het Britse denimmerk zit vol klassieke musthaves met de eigenzinnige Pepe signature style die kracht, natuurlijke schoonheid en de tijdloze aantrekkingskracht van denim uitstralen.

Eén van Dua Lipa's favo items is de 'Tess mix denim jacket', een vintage style spijkerjack waarin witte denim en washed denim samenkomen. Enne, jij kunt hem winnen!

Dua Lipa in de 'Tess mix denim jacket'

Win, win, win!

Wil jij net als Dua Lipa dit spijkerjack rocken? It's your lucky day! We geven het jasje namelijk drie keer weg. Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter en wie weet is-ie straks van jou!

Winning wednesday: Pepe Jeans London

Laat als opmerking je maat achter


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 13 maart 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.