slogan

Winning wednesday: 3x Núnoo leopard bag t.w.v. €169,90

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op 3x de Núnoo leopard bag t.w.v. €169,90.

Edgy

We schreven al eerder over dé tas die alle influencers hebben: Núnoo is het merk achter de razendpopulaire tassen die je op de Instagram feed van 's werelds grootste fashionista's voorbij ziet komen. 

De zussen Pia Silfen-Jensen en Naja Silfen zitten achter het populaire merk. Het begon allemaal in een keldertje, waar ze het idee kregen om tassen te ontwerpen en produceren die van goede kwaliteit, maar ook betaalbaar waren. Het resultaat was Núnoo, een merk vol edgy tassen met een klassieke twist. 

Keuzestress

De it-bag van de collectie is het model Ellie; een middelgroot formaat met de kenmerkende vakken aan de voorkant. Ook de kleinere variant, de Helena, is behoort tot de bestsellers. Maar er is nog veel meer: reistassen, schooltassen, sporttassen, tote bags, fanny packs, make-up tasjes en zelfs sieraden en sjaaltjes.

Keuze is er genoeg, want de tassen worden in alle soorten gemaakt. Van basic zwart leer tot opvallend roze, een cute printje, chique suède, trendy lakleer en een transparante variant.

Win, win, win!

Wil jij net als Xenia Adonts, Claartje Rose, Lizzy Perridon en Lizzy van der Ligt een exemplaar van Núnoo aan je garderobe toevoegen? Vul onderstaand winformulier in en wie weet bungelt de Ellie Hair-on Leo tas straks aan jouw arm. 

Winning wednesday: Núnoo Leo Bag

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 27 februari 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.