slogan

Winning Wednesday: 3x een paar witte Maruti Claire sneakers t.w.v. €129,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op drie keer een paar witte Maruti Claire sneakers t.w.v. €129,95

Voor elke fashionista!

We kennen het merk Maruti natuurlijk door hun clean designs en het gebruik van bijzondere materialen zoals hair-on leather. Gelukkig voor ons lanceert het merk nu nóg meer pareltjes.

Een van onze favorieten is de Claire sneaker: dé sneaker die elke fashionista in haar walk-in-closet wilt hebben. De Claire is helemaal on trend met zijn dikke witte zool, zonder haar vrouwelijkheid te verliezen. Daarom is de Claire je nieuwe BFF voor een breed scala aan identiteiten en gelegenheden. Wie wil dat nu niet?!

De sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer en suède. De Claire sneaker wordt gekenmerkt door de eigenwijze touch aan de achterkant van de sneaker. En een leopard-printed hair-on label.

Win, win, win!

Paradeer jij binnenkort rond op deze stoere sneakers? Wie weet! Vul snel onderstaand winformulier in, laat als opmerking je schoenmaat achter en wie weet ben jij the lucky one!

Winning wednesday: Maruti

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 5 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,