slogan

Winning wednesday: 3x de hele Oxygen-Glow set van Filorga

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op drie keer de hele Oxygen-Glow set van Filorga bestaande uit de express-masker, make-upremover, wondercrème en oogcrème.

Selfie ready

Wist je dat er wereldwijd dagelijks 1000 selfies per seconde worden gemaakt? Daar heeft Filorga op ingespeeld met hun allernieuwste producten. Maak kennis met de Oxygen-Glow lijn.

De lijn bestaat uit vier producten: een gezichtsreiniger (€19,90), een gezichtscrème (€39,90), een oogcrème (€29,90) en een masker (€32,90). De producten zijn dé ultieme boost voor een vermoeide en vochtarme huid met imperfecties. Je huid wordt ontgift en geëgaliseerd, lijntjes worden glasgestreken en de zuurstofvoorziening wordt gestimuleerd. In andere woorden, een perfecte selfie-ready huid zonder valsspelen. Vaarwel, Instagram filters en lagen make-up!

Ook niet onbelangrijk: de verpakkingen zien eruit om door een ringetje te halen. De lichtroze shiny potjes en tubes verdienen een ereplekje op jouw kaptafel, zo mooi zijn ze.

Win, win, win!

Wil jij kans maken op één van de Oxygen-Glow sets? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

Winning wednesday: Filorga

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 8 mei 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,