slogan

Winning wednesday: 2x ARMEDANGELS DetoxDenim jeans naar keuze

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op twee keer een ARMEDANGELS DetoxDenim jeans naar keuze.

DetoxDenim

Ken jij het ECO & FAIR kledingmerk ARMEDANGELS als? Zo niet, shame on you! Mode is een vervuilende industrie, maar ARMEDANGELS laat zien dat het ook anders kan, dat duurzaamheid en mode hand in hand kunnen gaan. Denk aan leefbare lonen voor alle werknemers en geen chemische waanzin of goedkope massaproductie.

Dat geldt ook voor hun DetoxDenim collectie. Ook de productie van denim is dirty business: er worden bijna 2 kg chemicaliën en 8000 liter water gebruikt om één jeans te produceren. Maar niet bij ARMEDANGELS. De collectie is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en er zijn in het hele productieproces geen chemicaliën gebruikt. En de jeans zijn nog vegan ook! Goed voor het mileu, maar ook voor jezelf.

Van skinny jeans in alle soorten en maten tot cropped jeans en boyfriend modellen; je kunt ze stuk voor stuk met een gerust hart dragen. En dat maakt het extra fijn!

Win, win, win!

Wil jij kans maken op zo'n stoere DetoxDenim jeans? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

Winning wednesday: Armed Angels Detox Denim jeans

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 24 april 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,