slogan

Win Superga x Lizzy van der Ligt sneakers

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: drie keer een paar vrolijke Superga x Lizzy van der Ligt sneakers. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter en wie weet ben jij the lucky one!

Kissable

Superga en it-girl Lizzy van der Ligt hebben alweer voor de vierde keer de handen ineen geslagen voor een sneakercollectie en geloof ons, die wil jij hebben! Kleurrijk Marrakech was haar inspiratie en het resultaat is een vrolijke zomercollectie bestaande uit musthave stappers met allerlei kleuren, glitters en printjes. Echte eye-catchers dus. Onze favoriet zijn de kissable sneakers met plateauzool en satijnen veters. Wie weet schitteren ze binnenkort aan jouw voeten!

Big Summer Give Away: Superga sneakers

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.