slogan

Win een transparante tas van Núnoo t.w.v. €129,90

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 3x kans op de roze transparante Ellie tas van Núnoo t.w.v. €129,90.

It-bags

Het is hét tassenmerk onder de influencers: het Deense merk Núnoo. In 2015 opgericht door de zussen Pia en Naja Silfen die betaalbare tassen van hoge kwaliteit misten, vandaag de dag niet te missen op Instagram en in het straatbeeld. Van Xenia Adonts en Claartje Rose tot Lizzy Perridon en Lizzy van der Ligt, ze rocken allemaal een tas van Núnoo.

De collectie is ernorm, van handtassen tot reistassen, schooltassen, sporttassen, tote bags, fanny packs, make-up tasjes en zelfs sieraden en sjaaltjes. Vooral de designs zijn to die for: Van schattige stippen tot panterprint en van oudroze tot transparant, er is voor ieder wat wils. Sterker nog: de kans is groot dat je ze allemaal wil.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Big Summer Give Away: Núnoo

Doe mee en maak kans


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 


,