slogan

Win een mini-jurk van Cecilie Copenhagen t.w.v. €249

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 4x kans op de Souzaline dress in de kleur berry van Cecilie Copenhagen t.w.v. €249.

Keffiyeh-print

Van Seoul tot Sydney en van Berlijn tot Kopenhagen: Cecilie Copenhagen, bekend van de ontwerpen met de signature Keffiyeh-print, is wereldwijd bekend. Het Deense merk wil dat vrouwen hun eigen individualiteit tonen, zich anders voelen dan de menigte. De collectie, van jurkjes en broeken tot tops, knitwear en accessoires, zit dan ook vol met opvallende maar toch tijdloze items. Allemaal met de herkenbare Scandinavische designs, unieke patronen en onderscheidende kleuren. Perfect voor een everyday look, maar ook voor een dagje strand of chique gelegenheid.

Een van onze favorieten is zonder twijfel de Souzaline dress in de kleur berry. Het A-lijn jurkje heeft prachtige details zoals de print, de trompetmouwen, het hoge kraagje en de franjes. En dat hebben we het nog niet eens over de waanzinnige kleur gehad! Wedden dat jij de show steelt deze zomer?

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, vermeld als opmerking je maat en wie weet ben jij the lucky one!

Big Summer Give Away: Cecilie Copenhagen

Doe mee en maak kans


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 


,