slogan

Win een metallic tas van Vanoir

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een metallic tas van het merk VANOIR (model Glamorous). Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Eye catcher

"Life isn‘t perfect but your bag can be..." is het motto van VANOIR; een Nederlands tassenmerk dat iedere fashionista moét kennen. De tassen zijn van hoge kwaliteit en met hun uitgesproken design echte eye catchers die iedere outfit afmaken. Maar niet alleen looks, ook functionaliteit speelt een grote rol. Denk aan een tassenhanger zodat je hem nooit op de vloer hoeft te zetten, een sleutelhanger zodat je nooit meer je sleutels kwijt bent en een lampje zodat je alles snel terug kunt vinden. Elke tas handgemaakt van bijzonder zacht leer en daardoor dus uniek; niemand die met precies delfde als jou loopt! 

Big Summer Give Away: Vanoir tas

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.