slogan

Win! Een heerlijk Soof 2! pakket

Lies Visschedijk is weer als de enige echte Soof te bewonderen op het witte doek in Soof 2! Daarom trakteren wij op mooie prijzen.

Genieten!

Dit keer gaan Soof en Kasper (Fedje van Huêt) na een flinke dosis relatietherapie toch echt uit elkaar. Aan Soof de uitdaging om van haar chaotische leventje het beste te maken. Maar dan slaat Kasper alweer snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Is een nieuwe, frisse liefde voor Soof dan ook de oplossing? Ze ontmoet de knappe chef-kok Bauke. Hij is niet alleen geweldig in de keuken, maar ziet Soof ook zoals ze echt is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is, is nog maar de vraag... Kortom, een heerlijke film voor tijdens de koude winterdagen!

Win, win, win!

Ter ere van de film geven wij geven wij drie keer een Soof 2! pakket weg met: 2 bioscoopkaarten + een driegangendiner voor 2 met Tia Maria cocktail t.w.v. 27,50 p.p. + een echt Soof! pakketje met rode Soof ovenwant en een rood kookschort. Winnen? Vul HIER het winformulier in en wie weet zit jij binnenkort met je bestie in de bios!