Win een Fabulous Fifties Papaya Peach koffer van SUITSUIT t.w.v. €139,95

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 3x kans op een Fabulous Fifties Papaya Peach koffer van SUITSUIT t.w.v. €139,95.

Stijlvol op reis

Of je dit jaar nou in het vliegtuig stapt om naar de andere kant van de wereld te vliegen, of voor een staycation in eigen land kiest, in stijl op reis gaan doe je natuurlijk met een koffer van SUITSUIT!

Aan het kleurenpalet van de populaire Fabulous Fifties collectie, heeft SUITSUIT nu dé kleur voor deze zomer toegevoegd: Papaya Peach. Naast de kleuren Vanilla, Pink, Mint en die andere trendy kleur Lila, zorgt deze nieuwe kleur voor een fris en verrassend geheel.

Het formaat van de te winnen koffer is 66 cm. Niet te groot, niet te klein, maar precies goed voor kleding voor één of twee weken vaycay. Door de vier wielen rijd je hem makkelijk naast je mee en de verschillende vakken zorgen ervoor dat je alles goed kan opbergen. Enne, last but not least, je koffer steelt altijd de show op de bagageband!

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: Fabulous Fifties koffer van SUITSUIT” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws