slogan

Win een Canon Zoemini

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: Canon’s kleinste en lichtste fotoprinter: de Canon Zoemini. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Magische momenten

De Canon Zoemini is een draagbare fotoprinter, zodat je mooie herinneringen meteen kunt printen, waar je ook bent. Hij is zo klein en licht, dat-ie makkelijk in je zak of een kleine tas past. En dan ziet hij er ook nog eens fashionable en chic uit. Wat wil je nog meer?

Hoe het werkt? Je verbindt je Canon Zoemini-printer via de Canon Mini Print-app met je mobiele telefoon of tablet. Vervolgens kun je foto's van je telefoon of social media meteen printen of eerst personaliseren in de app met trendy filters, kaders en AR-effecten en daarna afdrukken. Er rolt een foto uit van 2x3 inch (5 x 7,6 cm) die ook nog eens bestand is tegen vlekken, scheuren en water. Als kers op de taart kun je de achterkant van het printje, als je wil, verwijderen zodat je een sticker hebt om op muren, laptops en hoesjes te plakken. Een echte musthave!

Big Summer Give Away: Canon Zoemini

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.