slogan

Win! De Furla Metropolis Aruba bag

Droom jij van een Furla tas aan je arm? Dat zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden! Ter ere van de nieuwe campagne The Furla Society mogen wij zo'n pareltje weggeven.

Cruise 2018 collectie

#TheFurlaSociety is ter ere van de Cruise 2018 collectie gelanceerd. De dynamische tassen worden op een nieuwe manier aan het grote publiek getoond. Namelijk als nieuwe karakters in een prachtige klassieke bar setting. Stuk voor stuk met een knappe Italiaanse barman aan hun zijde. De verschillende karakters reflecteren de tassen. Van gedurfd en kleurrijk tot sereen en fijn; van zelfverzekerd en vlot tot donker en mysterieus en nog veel meer.

Eén van de eyecatchers uit de nieuwe collectie is de Furla Metropolis Aruba bag. De statement tas met een vleugje zomer geeft je toch wat kleur in deze donkere dagen. Moet je hebben toch?

Win, win, win!

Hieronder kun je de Furla Metropolis Aruba bag alvast bewonderen. Is-ie niet prachtig? Vul snel onderstaand winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van het tasje!  

Pssst... Ben je op 23 november ook aanwezig bij het exclusieve Furla x Grazia shopping event? Dan proosten we samen op de eerste Furla flagshipstore in hartje Amsterdam! Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier

 

Furla tas

Vul je gegevens in en maak kans!


Persoonlijke gegvens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking
** Data verzameld via dit formulier wordt overgedragen aan Furla S.p.A., Via Bellaria 3-5, San Lazzaro di Savena (BO), 40068, Italië, bedrijfsnummer 03292800376 door Pijper Media. Je hebt ten alle tijden het recht om je toestemming in te trekken, kosteloos en zonder nadelen door naar privacy@furla.com te mailen.