slogan

WIN: 5x een cadeaubon t.w.v. €50 voor een treatment naar keuze bij Soap Treatment Store

Soap Treatment Store aan de Nieuwe Emmasingel 15a in Eindhoven stond op 23 juni helemaal in het teken van de opening van het zomerseizoen.

De zomer is begonnen

En dat moet uiteraard gevierd worden met heerlijke beauty treatments, advies van Soap-specialisten en artsen van Doctors at Soap. Heerlijke bites van The Happiness Café, fuzzy lavender drinks en heerlijke AIX-rosé. De ‘Southern socialites’ – ja ja, niet alleen in de Randstand zijn er veel influencers – uit Eindhoven en omgeving zijn heel inspirerende en hardwerkende vrouwen die zich heerlijk hebben laten pamperen bij Soap.

Klaar voor de zomer

Op de prachtige locatie waar Soap Treatment Store en Doctors at Soap gevestigd zijn, kun je vanaf nu terecht voor de beste prep treatments voor de zomer. En natuurlijk voor de klassiekers van het menu. Wat dacht je van de fameuze Spoiled Pedicure, High Intensive Facial of The Soap Brow? Ben je nieuwsgierig, kijk dan snel op soaptreatmentstore.com voor een overzicht van alle treatments of boek online bij één van de locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Eindhoven. Leuk nieuwtje: in oktober opent Soap Treatment Store ook in Haarlem aan de Zijlstraat.

WIN: 5x een cadeaubon t.w.v. €50 voor een treatment naar keuze bij één van de Soap Treatment Stores

Neem een heerlijke treatment bij één van de locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 16 juli 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. 


,