slogan

WIN: 5x hannah Xperience bij een hannah huidcoach

In de nieuwe Grazia ondergaat hoofdredactrice Annelies een hannah Xperience bij een hannah huidcoach. Enne, leuk nieuws: jij kunt ook zo'n behandeling winnen!

hannah Xperience

Wat is de hannah Xperience, horen we je denken. Je ervaart in anderhalf uur wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tevens wordt de befaamde hannah bindweefselmassage uitgevoerd; een intensieve massage die niet alleen huidverbeterend werkt, maar ook zeer aangenaam en ontspannen is!

De Xperience start met een uitgebreide huidanalyse, waarbij nauwkeurig naar je huid gekeken wordt en gemeten wordt op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Zo wordt de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat gemaakt. Vervolgens word je behandeld met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Daarna gebruik je de hannah producten ook thuis om de behandeling te ondersteunen.

Een heerlijk me-time moment met waanzinnige resultaten!

Win, win, win!

Ook een hannah Xperience ervaren op het hannah hoofdkantoor in Voorthuizen? Dat kan, want wij mogen er vijf ter waarde van €90 weggeven! Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

hannah Xperience

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 13 april 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,