slogan

Win! 12 weken lang gratis My Killer Body Motivation ALL-IN Pakket

Happy 2017! Verlang jij na al dat gesnoep tijdens de feestdagen ook naar een killer body? Wil je je overtollige kilo’s kwijtraken, maar verruil jij een bezoekje aan de sportschool al snel voor een Netflix & chill-avondje? Nu niet meer! Sporten was nog nooit zo motiverend met Mykillerbodymotivation. En jij kunt nu een heel fijn pakket winnen.

It's all about... Motivation!

Wie droomt er nou niet van een killer body? Toch klinkt het maar al te bekend in de oren dat de motivatie vaak ontbreekt. Want geef toe, hoe moeilijk is het om jezelf van de bank te trekken en in de richting van de sportschool te slepen? Dat is de reden dat Fajah Lourens vorig jaar besloot een health platform op te richten. Zij wilde niet alleen zichzelf, maar ook anderen motiveren. Inmiddels volgen ruim 144.000 mensen de tips en tricks van de fitness-goeroe. Zoals Fajah zelf zegt: “Als ik het kan, kan jij het ook!”

MKBM Pakketten

Naast haar Killerbody dieetboek, helpt Fajah je nu ook met persoonlijke maatprogramma's in de juiste richting naar jouw eigen killer body. Dit plan wordt elke maand voor jou op maat gemaakt en richt zich op het behalen van jouw wensen en doelen. Je hoort het goed; it’s all about you! Je hebt de keuze uit 4 pakketten: Basic, Voeding, Training en ALL-IN. 

Om de weg naar jouw killer body nóg leuker te maken, kun je gebruik maken van de MKBM-app. Hierin sta jij altijd en overal in contact met je coach of andere leden en heb je al je schema’s bij de hand. Je kunt je *HIER* aanmelden voor een persoonlijk pakket. 

Win, win, win!

Kun je niet langer wachten om aan de slag te gaan? It’s your lucky day! Grazia mag een ALL-IN pakket t.w.v. €251,50 weggeven. Hiermee wordt een totaalplan op het gebied van voeding én training voor jou samengesteld. Haal je camera maar tevoorschijn… Want ben jij een blogger of vlogger? En wil jij kans maken om 12 weken lang gratis het ALL-IN pakket te volgen? Stuur een mailtje naar backoffice@mykillerbodymotivation.com en laat weten waarom jij zou moeten winnen. Good luck!