slogan

Geef je op voor de Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt

Vind jij tijdens het shoppen altijd de pareltjes, laat je je graag inspireren door celebrities, hou je van styling en ben je als heuse schatzoeker gek op een uitdaging? Zet maandagavond 10 september dan heel groot in je agenda, want je maakt nu kans om mee te doen aan de exclusieve Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt!

Treasure hunt

Bij TK Maxx vind je een waanzinnige selectie van roodgloeiende koopjes van designerlabels en de grootste merken. Zo ben je altijd on trend. Creëer als koppel één van de tien celebrity looks, en strijd hiermee tegen de andere koppels. Tijdens het event krijg je fashion tips van onze Fashion Director Cara & hoofdredacteur Annelies. Daarna strijden de tien koppels tegen elkaar en creëren zij één van de tien celebrity looks. Het winnende koppel wordt door een speciale jury geselecteerd en gaat naar huis met een giftcard t.w.v. €100,- per persoon. Natuurlijk hebben we voor alle deelnemers een goodiebag en zijn er hapjes, drankjes én zorgt een dj voor fashionable deuntjes tijdens het shoppen.

WAT: Grazia & TK Maxx Celebrity Treasure Hunt met fashion tips van de Grazia-redactie 
WAAR: TK Maxx-winkel in Den Haag
WANNEER: Maandagavond 10 september om 20:00 uur

 

Doe mee!

Lijkt het je tof om de challenge aan te gaan en met je beste vriendin/zus/collega samen te strijden tegen de andere koppels? Geef je dan nu op! Kies drie van de tien celebrity looks die jullie zouden willen shoppen en mail ons op marketing@grazia.nl met jullie namen, motivatie en een foto.

Er kunnen in totaal tien koppels mee doen en de geselecteerde kandidaten ontvangen bericht per mail.

De 10 looks:

Look 1 - Gigi Hadid

Look 2 - Victoria Beckham

Look 3 - Sienna Miller

Look 4 - Selena Gomez

Look 5 - Michelle Williams

Look 6 - Kylie Minogue

Look 7 - Kim Kardashian

Look 8 - Alexa Chung

Look 9 - Charlotte Casiraghi

Look 10 - Selena Gomez

Klik *HIER* voor de voorwaarden.