slogan

Maak kans op een gepersonaliseerde PINKO Love Bag t.w.v. €495

PINKO & Grazia sloegen de handen ineen voor een exclusief event in Antwerpen ter ere van de customized PINKO Love Bag. Nu krijg jij de kans om zelf zo'n parel van een tas te personaliseren!

#IPINKOLove

De eerste collectie van de iconische PINKO Love Bag was zo'n succes, dat er geen twijfel over mogelijk was dat er nieuwe zouden volgen. Maar deze collectie is nóg toffer, want je kunt de tas sinds kort zelf customizen. In vijf weken wordt jouw unieke tas op maat gemaakt in Italië, helemaal zoals jij hem wil. Je kunt zelf de kleurcombinatie kiezen en 'em laten personaliseren met je eigen naam erop. Hoe cool is dat!? De grootste it-girls hebben al zo'n gewilde tas in hun bezit en wie weet ben jij de volgende.

Win, win, win!

Wil jij één van de eerste fashionista's zijn die een exclusieve Love Bag aan haar schouder heeft hangen? Dit is je kans, want wij mogen er één weggeven. Vul hieronder het winformulier in en vergeet niet de vraag te beantwoorden (het antwoord kun je vinden op pinko.com, zoeken maar!). Doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet bungelt er straks zo'n one of a kind PINKO tas aan jouw schouder. Good luck!

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 10 juli 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.