slogan

Grazia's adventskalender: Lelo SONA Vibrator t.w.v. €149

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een Lelo SONA Vibrator t.w.v. €149.

Experimenteren

Ben jij niet bang om een beetje te experimenteren in bed? Dan zijn seksspeeltjes jou vast niet onbekend. Maar die 'gewone' paarse dildo die ergens in je ondergoedlade ligt, is ook wel eens aan vervanging toe. Heb jij even geluk dat er tegenwoordig steeds betere designs op de markt komen!

LELO is wereldwijd het toonaangevende merk van intieme slaapkamer accessoires. En dan hebben we het niet over goedkope dildo's die na één keer gebruik uit elkaar vallen, maar over kwalitatieve, luxe speeltjes. Een heel nieuw concept van LELO, is de SONA.

De SONA werkt met sonic waves, oftewel geluidsgolven, die niet alleen het uitstekende gedeelte van je clitoris stimuleren, maar ook het gedeelte dat niet zichtbaar is. Hij is waterproof, oplaadbaar en heeft 8 verschillende standen. Hij past perfect in je handpalm, is makkelijk in gebruik en overal mee naartoe te nemen; zelfs in je handtas ;)

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: Lelo Sona

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking