slogan

Grazia's adventskalender: 8x JD Sports cadeaubon t.w.v. €50

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 8x een JD Sports cadeaubon t.w.v. €50.

Sportief

Is sportief het nieuwe jaar in jouw goede voornemen? Dan moet dat natuurlijk wel in een gloednieuw setje, want extra motivatie om te shinen in de gym is nooit verkeerd. The place to be is JD Sports, de toonaangevende retailer van sneakers en sports fashion in het Verenigd Koninkrijk. Maar vergis je niet, ook in Nederland kun je helemaal los in de (web)shop. Van Adidas, Nike en FILA tot Champion, Ellesse en Vans voor dames, heren en kids; noem een merk en je vindt het bij JD Sports. Daarnaast zijn er ook veel limited editions en exclusieve designs.

Maarre, ook als sportief doen niet op jouw to do list staat, kun je slagen bij JD Sports. De (exclusieve) sneakercollectie is enorm en met de sporty trend du moment draag je iedere outfit ook gewoon casual. Yes please!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet getreurd. Hier kun je lekker shoppen bij JD Sports.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: JD Sports

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,