slogan

Grazia's adventskalender: 4x [ Comfort Zone ] Tranquility™ Home Fragrance t.w.v. €65

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: vier keer de [ Comfort Zone ] Tranquility™ Home Fragrance t.w.v. €65.

Home Fragrance

Comfort Zone is een cosmetica merk dat staat voor sustainable beauty. De lijnen zijn een combinatie van producten ontwikkeld vanuit de wetenschap voor de huid en de ziel en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. 

Drukke feestdagen voor de boeg? Met de ‘Tranquility lijn’, bestaande uit onder andere douchecrème, bodylotion en een voedende olie, kom je echt even tot rust. Maar de lijn bevat ook een ontspannende geurkaars en heerlijke interieurspray.

De nieuwste toevoeging aan de collectie is de Tranquility Home Fragrance; een geurdiffuser voor in huis tegen stress, slaapgebrek en oververmoeidheid. Het boeket in een potje bestaat uit essentiële oliën van zoete sinaasappel, cederhout, roos, geranium en sandelhout. Ideaal voor in jouw stulpje óf als cadeautje.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: Comfort Zone

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking