slogan

Grazia's adventskalender: 3x MARC INBANE noir giftset t.w.v. €39,95

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: drie keer een MARC INBANE noir giftset t.w.v. €39,95.

Natuurlijke teint

Wil jij op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint genieten? Dat kan dankzij MARC INBANE! Het Nederlandse tanningcosmetica-merk staat bekend om hun award-winning Natural Tanning Spray. Beroemdheden krijgen er geen genoeg van, make-up artists kunnen niet meer zonder en ook op de catwalks van grote modehuizen wordt het product regelmatig gebruikt. 

Speciaal voor de feestdagen is er een stijlvolle limited edition geschenkset verkrijgbaar t.w.v. €39,95. Het pakket bestaat uit de Natural Tanning Spray (200 ml) voor een natuurlijke glow tijdens de wintermaanden en de Black Exfoliator (75 ml) met natuurlijke koolstof om vooraf te gebruiken voor een optimaal tanning resultaat. Deze full-size gezichtsscrub t.w.v. € 34,95 krijg je helemaal gratis cadeau. De totale set vertegenwoordigt dus een waarde van € 74,90

Kun je niet wachten omdat je met een gezond kleurtje aan de kersttafel wil zitten? De luxe collectie is te koop bij toonaangevende kappers, schoonheidssalons en via marcinbane.com.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: MARC INBANE

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking