slogan

Grazia's adventskalender: 1x Silhouette zonnebril uit de Special Edition Collection vanaf €350

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een Silhouette zonnebril uit de Special Edition Collection (20 years TMA) vanaf €350.

Limited edition

Het mag dan wel winter zijn, maar hier in Nederland weet je nooit wat het weer gaat doen. Zo is het goed mogelijk dat je ineens verrast wordt door een zonnige dag. Of misschien ga je wel op wintersport, waar het zonnetje ook vaak de pistes laat schitteren. En anders staat over een halfjaar natuurlijk de zomer weer voor de deur. Hoe je het ook wendt of keert, een goede zonnebril is voor iedereen een must. En dan ben je bij Silhouette aan het goede adres.

Het luxe brillenmerk viert dit jaar het 20-jarige bestaan van de randloze klassieker, de iconische Titan Minimal Art (TMA), met een nieuwe limited edition zonnebril. Deze beauty staat in het teken van 1999, het jaar waarin de TMA werd gelanceerd. Maar ook het jaar waarin de kleine gekleurde 90's brillen door sterren als Victoria "Posh Spice" Beckham en Gwen Stefanie een grote trend werden. Niet veel later veroverden deze minimalistische brillen wereldwijd het straatbeeld. En het is je vast niet ontgaan: de 90's trends zijn weer populairder dan ooit!

De special edition voelt licht aan, is verkrijgbaar in verschillende vormen en met zilver- of goudkleurige spiegelglazen. Ook niet onbelangrijk: hij ziet er niet alleen uit om door een ringetje te halen, maar beschermt de ogen ook tegen schadelijke uv A-, uv B- en uv C-stralen.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's Adventskalender: Silhouette sunglasses

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 


,