slogan

Grazia's adventskalender: 1x OnePlus 7T smartphone in Frosted Silver

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een OnePlus 7T smartphone in Frosted Silver.

Ideale telefoon

Een fijne smartphone is voor velen tegenwoordig een must. Het moet een lekker formaat zijn, hij moet niet na een uur leeg zijn en het liefst wil je ook nog mooie foto's kunnen maken. Smartphone-fabrikant OnePlus ontwikkelt daarom samen met zijn gebruikers telefoons waarbij de beste gebruikerservaring in het middelpunt staat.

De OnePlus 7T gaat alle trends achterna. Hij bevat maar liefst drie camera's - een hoofdcamera, een 2x-zoomlens en een groothoeklens -, laadt supersnel op en het matte glas weerkaatst licht waardoor je ook lekker in de zon een nieuwsartikel kunt lezen op je telefoon. Een 90 hertz-scherm zegt je misschien niet zoveel, maar daardoor is hij vloeiend in aanraking, zijn de kleuren prachtig en is het fijner voor je ogen. Je kunt dus zonder schuldgevoel lekker scrollen door Instagram. Ook niet onbelangrijk als je ervan houdt om muziek te luisteren of YouTube video's te kijken: het geluid. De dubbele stereoluidsprekers zorgen voor een scherper, luider en evenwichtiger geluidsbeeld. Zowel met als zonder koptelefoon. Alsof je in de bios zit. 

Kortom, dit wil je!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's Adventkalender: OnePlus 7T smartphone

Doe mee en win!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,