slogan

Grazia's adventskalender: 1x full Wolford look t.w.v. €470

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een volledige Wolford look t.w.v. €470.

The real you

De SS19 collectie is een heel nieuw hoofdstuk in de Wolford geschiedenis. Het merk wil grenzen verleggen en zelf de regels maken en stimuleert alle power vrouwen om precies hetzelfde te doen.

Daarom viert Wolford met deze nieuwe collectie de vrouw en haar individualiteit en identiteit, precies zoals ze is. Hun boodschap: laat je échte zelf zien! Omarm imperfectie in een wereld vol mooie Instagramfoto's, selfies, OOTD's en filters. Want zelfverzekerdheid dragen is het allermooiste.

Wolford wil vrouwen dan ook stimuleren om hun échte zelf te laten zien, want dat doet het merk met hun producten ook. Eén ding is zeker: met de prachtige nieuwe items van Wolford, met ieder een eigen uniek verhaal, wordt het niet zo moeilijk om je van je beste kant te laten zien. Zelfs als je even niet zo lekker in je vel zit.

Je kunt een full look van de SS19 collectie winnen, bestaande uit drie items van de Festive Collection speciaal voor de feestdagen: de Wildflower Embroidery Tights, de Wildflower String Body en de Midnight Grace Skirt. Hieronder zie je welke items dat zijn.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Grazia's adventskalender: Wolford

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking