slogan

Give away! 3x keer een abonnement van 3 maanden bij David Lloyd (t.w.v. €385)

Het is nooit te laat om die goede voornemens te realiseren en om keihard aan je (summer) body te werken. Ben je nog op zoek naar een fijne sportschool in Amsterdam? Haast je dan snel naar David Lloyd. Gelegen op de Overtoom - net om de hoek bij het Vondelpark - is David Lloyd ontzettend centraal en gemakkelijk bereikbaar met de fiets of met de tram. In de sportschool is er voor iedereen wat wils; of je nu wilt ontspannen met hot yoga, baantjes wilt trekken in het binnenbad of je uit wilt leven op de de 20 meter lange powertrack. De keuze is reuze en dat allemaal onder één dak! Ook kun je na je work-out genieten van de healthy shakes en snacks. Klinkt goed, toch? Meer info? Neem dan een kijkje op www.davidlloyd.nl.

Win, win, win!

Enne, we hebben nog een verrassing voor onze lezeressen! Wij mogen drie keer een abonnement van 3 maanden, ter waarde van €385, weggeven. Kans maken op deze geweldige prijs? Laat dan snel je gegevens achter in het winformulier dat je hieronder vindt. Fingers crossed! 

*Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

David Lloyd giveaway!

Het is nooit te laat om die goede voornemens te realiseren en om keihard aan je (summer) body te werken.


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 02 augustus 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Voorwaarden: Deze actie loopt tot 02 augustus 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.