slogan

Big Kids Giveaway: Stokke Tripp Trapp Chair

Van toffe micro-steps tot prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Stokke Tripp Trapp Chair in de nieuwste kleur Serene Pink t.w.v. €199. Doe snel mee!

Musthave

Hij inmiddels een musthave in kinderland en is je dus vast niet onbekend: de Stokke Tripp Trapp chair. Sinds de Noorse ontwerper Peter Opsvik de stoel in 1972 voor zijn zoon creëerde, is het één van Scandinavië’s meest herkenbare ontwerpen en zijn er miljoenen kinderen op grootgebracht.

Wist je dat dagelijkse interactie en oogcontact met familieleden een positieve impact op een kind heeft en een gezonde ontwikkeling stimuleert? De stoel maakt het mogelijk om een kind vanaf de geboorte op gelijke hoogte aan tafel te laten aanschuiven als de rest van het gezin. 

Chair for life

Ook zorgt het intelligente, aanpasbare ontwerp dat er vrij bewogen kan worden door de zowel diepte als hoogte verstelbare zit- en voetplanken. Wanneer dit op de juiste manier wordt ingesteld, kunnen kinderen van elke leeftijd tot aan volwassenen toe genieten van ergonomisch zitcomfort. De iconische Tripp Trapp groeit dus een leven lang mee. Een echte Chair for Life.

Win, win, win!

Deze geweldige Stokke stoel in de nieuwste kleur Serene Pink winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Givaway: Stokke Tripp Trapp chair

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.