slogan

Big Kids Giveaway: Sleepyhead Deluxe nestje

Van toffe micro-steps tot prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Sleepyhead Deluxe nestje in de kleur Banana’s For You t.w.v. €169. Doe snel mee!

Loungen

Je wil als moeder niets liever dan een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor je baby. Gelukkig kan Sleepyhead dat bieden met hun musthave babynestjes.

De Sleepyhead Deluxe is een nestje voor baby's van 0 tot 8 maanden. Hierin kunnen ze rusten, spelen en een loungen zonder beperkingen van harde gespen en afleidingen van andere toeters en bellen. Het nestje is overal in huis te gebruiken, maar kun je ook makkelijk meenemen als je op visite of zelfs op reis gaat.

En dan hebben we het nog niet eens over alle leuke printjes gehad... Onze favoriet is de vrolijke Banana’s For You print, maar je kunt ook zwart/witte, gebloemde of basic witte hoezen bestellen en zo iedere keer weer afwisselen. De hoezen zijn namelijk makkelijk afneembaar en kunnen gewoon in de wasmachine. Handig!

Win, win, win!

Dit prachtige Sleepyhead Deluxe nestje in de kleur Banana’s For You winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Givaway: Sleepyhead nestje

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.