slogan

Big Kids Giveaway: complete Easywalker Harvey² kinderwagen

Van toffe micro-steps tot een prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: een Easywalker Harvey² inclusief reiswieg en voetenzak. Doe snel mee!

Best geteste kinderwagen

Samen met je kindje in stijl op pad? Dat kan met de Easywalker Harvey², de prijswinnende kinderwagen die door de Consumentenbond wordt geprezen om zijn rijcomfort en gebruiksgemak. De Harvey² maakt wandelen op elk terrein comfortabel en is ontworpen voor ouders die er graag op uit gaan. In vergelijking met andere 'full-size' kinderwagens, is de Harvey² de lichtste en meest compacte die je zult vinden.

De Harvey² is geschikt vanaf de geboorte tot vier jaar oud. Daarnaast is het mogelijk om de Harvey² om te bouwen naar een duo wagen, mocht je een tweede kindje krijgen.

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de kleuren hier.

Win, win, win!

Wil jij een complete Easywalker Harvey² set winnen voor jouw kleine spruit? Vul onderstaand formulier in en duimen maar!

Big Kids Giveaway: Easywalker Harvey²

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.