slogan

Big Kids Giveaway: 5x Big Sun longsleeve shirt van CarlijnQ

Van toffe micro-steps tot een prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: vijf keer een Big Sun longsleeve shirt van CarlijnQ t.w.v. €28. Doe snel mee!

Zonnetje in huis

Wie is het zonnetje in huis? Jouw kind natuurlijk! En dus is deze zonnige longsleeve van CarlijnQ de ultieme musthave voor jouw kleine spruit.

CarlijnQ wil de wereld schoon en veilig houden voor onze kinderen en toekomstige generatie. Daarom is alles duurzaam geproduceerd met biologische en gerecyclede materialen en zonder het gebruik van gevaarlijke stoffen. 

De kledingstukken van het merk zien er niet alleen hip uit, maar zijn ook vooral comfortabel en gemaakt van zachte materialen. Extra leuk: alle modellen zijn unisex.

Win, win, win!

Zo'n coole longsleeve winnen voor jouw kind? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking achter welke maat (maat 62 tot 140) je wil winnen en duimen maar!

Big Kids Giveaway: CarlijnQ longsleeve

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.