slogan

Big Kids Giveaway: 2x een Veloretti Maxi fiets

Van toffe micro-steps tot een prachtige kinderwagen of een fijn nestje: Grazia geeft elf dagen lang de mooiste items voor jouw kind weg. Vandaag: twee keer een Veloretti Maxi fiets t.w.v. €199. Doe snel mee!

Avontuur

Jaaaa, het is zover! Jouw kleine superheld kan goed overweg met de Veloretti Mini loopfiets en is klaar voor de volgende stap. De Maxi fiets is de perfecte partner in crime om de wereld in stijl te gaan verkennen. Het is de ideale eerste fiets voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De fiets heeft een terugtraprem, een handrem en er zitten zijwieltjes bij. Net als de Mini ziet ook de Maxi er niet alleen super stylish uit, maar is ook van goede kwaliteit. De fietsen wordt gemaakt van hoogwaardige onderdelen 

Op naar het grote avontuur!

Win, win, win!

Deze te gekke fiets winnen voor jouw kind? Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Big Kids Giveaway: Veloretti Maxi

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 juni 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.