slogan

Zo krijg je de allermooiste billen

A booty like J.Lo, wie wil dat nou niet? En met de zomer in het vooruitzicht, is het nu echt over met de pret. Ondertussen ben jij meerdere keren per week in de weer met squats, lunges en al het andere waarvan je denkt een mooi achterwerk te krijgen. Maar volgens fitnessgoeroe Marta Mielczarska krijg je je nice booty op een hele andere manier...

Eten, eten en nog eens eten

Waar de meeste vrouwen acuut overstappen op een gezond dieet, is het volgens Marta wel van belang dat je genoeg calorieën binnenkrijgt. "Je dieet moet on point zijn en je dient heel veel te eten". We horen je hersenen nu kraken, maar echt: je moet dus heel veel eten om een strak achterwerk te krijgen.

Calorieën

Uiteraard is er enige uitleg voor nodig, want hoe zit dit dan eigenlijk. Volgens de fitnessbabe bouw je dus juist spiermassa op, wanneer je traint en daarbij genoeg eet. In tegenstelling tot de meeste vrouwen eet zij dan ook gewoon 2200 calorieën per dag. En dat is volgens haar echt nodig om mooie billen te krijgen. 

Work-out

Uiteraard moet je in dit geval niet naar de kroketten en frikandellen grijpen, maar is het juist van belang dat je veel gezonde voeding binnenkrijgt. Daarnaast staat de fitnessgoeroe zelf zes keer per week in de gym met een uitgebreid work-out schema. Al kom je met een aantal keer per week de juiste oefeningen doen ook al heel ver!

Laat die booty maar komen!

Lees ook: Tada! Dit zijn de mooiste billen ter wereld

 

 

Bron: PopSugar Beeld: Instagram, iStock