slogan

Zien: dit park staat vol met piemels

Het is misschien niet de meest handige plek om met kinderen naartoe te gaan, maar voor de volwassenen onder ons is het zeker de moeite waard. Je kijkt in ieder geval je ogen uit…

Park

Nederland loopt wellicht een beetje achter, maar in Zuid-Korea is het een echte hit. Daar bevindt zich namelijk het Haesindang Park, oftewel een park vol met gigantische piemels. Enne, dan bedoelen we ook echt all over the place.

Hoewel het idee misschien te hilarisch voor worden klinkt, heeft het echte verhaal achter het park een wat minder leuke betekenis. Volgens de verhalen zou er namelijk een jonge maagdelijke bruid in de woeste zee zijn verdronken, waardoor er geen vis meer te vangen was.

Lees ook: 6 Dingen die mannen stiekem met hun penis doen

Offer

Daar kwam uiteindelijk verandering in toen een visser klaarkwam in de zee en de vissen hierdoor weer terugkwamen. Het Haesindang Park is daarom als een soort offer voor de zee bedacht, zodat niet elke visser zijn behoeften in de zee doet. Mocht je nou nieuwsgierig zijn en een kiekje willen nemen? Het enige wat je hoeft te doen is nu een ticket naar Zuid-Korea te boeken. Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anthony Parkinson (@anthony.p.travel) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Turisticna agencija Nasmeh (@nasmeh_potovanja) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rebecca Bounds (@becksjr) op

Bron: Colourful Rebel Beeld: Instagram, BSR


,