slogan

Zien: Dave ontmoet in All You Need Is Love eindelijk zijn internetliefde

In All You Need Is Love herenigt Robert ten Brink geliefden, weet hij gebroken harten te lijmen en maakt hij stille liefdes openbaar. Maar, ook ontstaat er hier en daar wel eens een pijnlijk of awkward moment. Zo kwam Dave gisteravond niet meer uit zijn woorden toen hij door had dat hij zijn internetliefde zou gaan ontmoeten. 

Noorse

Dave ontmoette zijn kersverse Noorse vriendin op het internet. "Binnen drie weken hadden we verkering", vertelt hij trots aan Robert ten Brink. Maar, ze hebben elkaar alleen nog nooit ontmoet. Dit maakt het voor Dave niet minder real, want hij volgt zelfs al een cursus Noors. 

Ontmoeting

Na een tijdje voelt de jonge Dave de bui wel hangen en vraagt Robert hem inderdaad of hij zijn liefde nu wil ontmoeten. Hierop begint hij te stotteren en klapt hij helemaal dicht. "Mag ik een hulplijn inschakelen?", vraagt Dave terwijl hij naar zijn moeder kijkt. 

Voor gestotter en twijfels is geen tijd, want daar komt vriendin Maike tevoorschijn. De twee vliegen elkaar in de armen en de vonken vliegen er vanaf. 

Lees ook: Zien: Awkward moment tijdens 'All You Need Is Love'

Bron: RTLXL Beeld: Twitter, RTLXL