slogan

Winning Wednesday: 3x ONLY PLAY sportoutfit t.w.v. €57,98

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je drie keer kans op een sportoutfit van ONLY PLAY t.w.v. €57,98.

Work it, girl

Summer is here, waardoor we weer massaal met zijn allen de gym induiken om de winterblues eruit te sporten. En dat doe je dan het liefst in een fashionable sportpakje. Met de outfits van ONLY PLAY moet dat helemaal goedkomen.

ONLY PLAY is een sportmerk dat in 2006 het licht zag en sindsdien in menig garderobe van fit girls gespot wordt. De fit zorgt er dan ook voor dat je je tijdens je work-out fijn kunt bewegen en je je alleen maar hoeft te focussen op je training. Al is het natuurlijk altijd mooi meegenomen dat je er ook nog eens héél leuk uitziet.

Win, win, win!

Wil jij een te leuke sportoufit van ONLY PLAY winnen? Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

*De gewonnen outfit kan afwijken van de outfit die afgebeeld staat (de waarde blijft gelijk).

Winning Wednesday: ONLY PLAY

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 10 juli 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


,