slogan

Wat zegt jouw lingeriekeuze over je persoonlijkheid?

Nonchalante boy shorts, elegante strings, strakke boxers, granny panties, ienie minie G-strings,  of gewoon helemaal niets. De keuze is reuze als het gaat om ondergoed. Maar wat zegt jouw lingeriekeuze over je persoonlijkheid?

Boy shorts Je bent een sportief type met een geweldig derrière. Lekker easy-going. Je voelt je zelfverzekerd en vrij. Anderen vertrouwen op jou omdat je zo sterk, sociaal en vriendelijk bent. Je werkt hard en kiest daarom voor comfort. Go with the flow en laten we wel wezen, niets zo sexy als twee billen die nét onder je broekje uitkomen. 

String Stout en brutaal. Dat is wat je bent. Een boefje, die graag de leider van een groep is. Je neemt geen blad voor de mond en mensen zijn zelfs een beetje bang voor je. Voor de mannen ben je een echte man-eater en een string staat jou sexy as hell.

Boxers Draag je strakke boxers, ook wel hipsters genoemd, dan ben je goed bezig met je toekomst. Ambitieuts, verlegen, stil, maar beslist geen zacht ei. Onder je vriendinnen ben jij de loyale bff op wie ze altijd kunnen terugvallen. Het maakt jou allemaal niet zo veel uit wat ze over je denken.

Granny panties Deze bilbedekker is er voor de ladies die zich van niemand wat aantrekken. Een beetje eigenzinnig ben je wel, but you don't mind. Zo nu en dan verkies je een avondje bankhangen boven een date met een leuke man. Niets mis mee, al doet de granny panties wel vermoeden dat je niet zo vaak seks hebt...

Naakt Free as a bird is hoe jij je voelt. Naast het feit dat het gezond is, ben jij te druk met genieten van het leven om überhaupt ondergoed uit te zoeken. Alles wat je doet, doe je met passie en je laat je door niemand tegenhouden. Meisjes willen jou zijn en jongens willen mét jou zijn, laat die onderbroek maar uit!

Lees ook: Mannen dragen vrouwenondergoed voor de eerste keer

Bron: EliteDaily.com


,