slogan

Wat jouw seksdromen écht betekenen

Word jij wel eens wakker tijdens of na naughty seksdromen en vraag je jezelf dan af wat het te betekenen heeft? Je hoeft nu niet meer in de stress te schieten want dít zijn de achterliggende betekenissen van jouw dirty dreams:

Als je droomt dat...

Je vreemdgaat Dit zou erop wijzen dat je gebrek aan vertrouwen hebt. Maar tegen verwachtingen in, gaat dit niet om vertrouwen in de relatie, maar om vertrouwen in jezelf. Dat kan variëren tussen twijfelen of je nog aantrekkelijk genoeg bent, of dat je jezelf veel te veel aantrekt wat anderen vinden.

Je seks hebt met het andere geslacht dan waar je op valt Dit zou betekenen dat je jezelf erg prettig en zelfverzekerd voelt over je eigen lichaam, overtuigingen, moralen en waarden. Maar dat is niet alles, het kan ook een reflectie van je avontuurlijke kant zijn.

Je seks hebt met een persoon zonder gezicht In deze droom staat het gezicht voor identiteit. Het feit dat de persoon waar je seks mee hebt geen gezicht heeft, betekent dat je continu wordt uitgedaagd door dingen die je nog niet ontdekt hebt. Deze droom is een alarmbel dat je goed moet nadenken over wat jou misschien kan tegenhouden in het leven.

Je seks heb met je best friend Niet schrikken! Het betekent alleen maar dat jouw best friend eigenschappen heeft die jij erg bewondert.

Je een orgasme hebt Oh boy, dit zou nog eens aangenaam kunnen worden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat als je een orgasme ervaart in een droom tijdens de REM-slaapfase, je er ook écht een kan hebben.

Je seks hebt met een collega, die je eigenlijk hélemaal niet mag Dit type droom zou wijzen op pure jalousie. Waarschijnlijk ben je (stiekem) verschrikkelijk jaloers op een (werkgerelateerde) skill die de collega in kwestie bezit.

Je seks hebt met Bradley Cooper Of Channing Tatum, of Leonardo DiCaprio uit 1997. Dit kan ofwel betekenen dat je gewoon wil ervaren hoe het is om te vrijen met een sexy celeb, óf dat je -net als celebs- ergens heel goed in bent en je hier nog meer uit kan halen.

Lees ook: Seks-leugens die iedere vrouw haar partner vertelt

Bron: Marieclaire.com, Beeld: Istockphoto