slogan

Wake up call: 'Ik had mijn tantramasseur tot de orde moeten roepen'

"Het was mijn beste vriendin Anna die met het voorstel kwam. Ze grapte vaak dat ik al veel te lang droog stond. Na de breuk met mijn ex, nu ruim een jaar geleden, had ik inderdaad niemand meer aangeraakt. Ik ben niet van onenightstands en mijn hart was nog steeds gebroken. Wel miste ik een beetje knuffelen, intimiteit. ‘Dan moet je naar een tantramasseur,’ zei Anna. Iemand die me met meer liefde en aandacht zou aanraken dan een gewone masseur, maar bij wie ik zelf mijn grenzen kon bepalen."

Met slipje

"Die eerste keer was fantastisch. Don was een sympathieke man. Wat ouder, waardoor ik hem een beetje als vaderfiguur zag. Zijn rustige uitstraling en geïnteresseerde vragen zorgden ervoor dat ik mijn hart bij hem uitstortte. Ik voelde me zelfs niet ongemakkelijk toen ik moest huilen. Daarna ging ik op zijn massagetafel liggen. Gewoon met slipje – ik had hem gezegd dat ik absoluut geen sex wilde. Daarbij keek hij geschrokken: natuurlijk niet, hij bood warmte en intimiteit, meer niet. Nou, gelukkig! Wat volgde was de fijnste massage van mijn leven, beter dan mijn ex ooit had gedaan. De laatste jaren was die sowieso niet zo zorgzaam en teder meer geweest, realiseerde ik me. Ik had veel teveel van hem gepikt. ‘Jij verdient zoveel beter dan je ex’, fluisterde Don, toen hij mijn tranen zag stromen. Het was alsof hij mijn gedachten las. Na afloop, ik lag op mijn zij, legde hij een deken over mij heen en kwam zelf achter me liggen. Hij sloeg zijn armen om me heen en zo lagen we een tijdje lepeltje-lepeltje. Een zalig gevoel, wat had ik dát gemist. Toen we afscheid namen, was ik helemaal blij. Mijn hoofd voelde licht, mijn lichaam opgeladen. Ik gaf Don een stevige knuffel. In de auto stuurde ik een bedankje naar Anna. Wat een topervaring."

Korting

"Een maand later boekte ik opnieuw een afspraak bij Don, want de sessie had me goed gedaan. Ik stond vrolijker in het leven, het verdriet om mijn ex raakte eindelijk naar de achtergrond. Het was ook alsof mijn lichaam weer ontwaakte. Ik genoot er weer van om in bad te zitten en me daarna in te smeren met bodylotion. Ik masturbeerde meer. Niet alleen om spanning te ontladen, maar omdat ik echt zin had. En ik zag zo nu en dan weer eens een man waarvan ik dacht: lekker ding. Nog meer positieve energie was welkom, dus ik ging terug. Het was opnieuw fijn. Tot het moment dat hij na afloop tegen me aan kwam liggen. Ik merkte dat hij een stijve had. Het voelde onprettig, opdringerig. Zelf had ik bij de massage helemaal geen seksuele associaties gehad en het was niet fijn om met zijn opwinding geconfronteerd te worden. Maar ja, dacht ik, bij dergelijk close contact kan dit gebeuren. En hij probeerde toch verder niets? Alleen drong hij in tegenstelling tot de vorige keer nu aan om meteen een volgende afspraak te plannen. ‘Als je binnen een maand terugkomt, krijg je korting,’ zei hij. Ik ging overstag."

Onbetrouwbaar

"Die laatste keer heeft alles verpest. Meteen toen ik arriveerde zag ik een twinkeling in Dons ogen die ik niet fijn vond. Hij keek te begeerlijk naar me, zeker toen ik me uitkleedde. Toch gaf ik toe toen hij voorstelde dat ik mijn slipje zou uitdoen. ‘Dan kan ik extra olie gebruiken’, zei hij. ‘Doe nou maar, wat maakt het uit?’ Het voelde flauw om nee te zeggen. En toen ik eenmaal lag, gaf ik me maar over. Tot ik merkte dat hij wel erg veel aandacht had voor mijn billen. En telkens heel subtiel langs de binnenkant van mijn dijen gleed. Dom genoeg bleef ik hem nog het voordeel van de twijfel geven. Het kon toch niet zo zijn dat deze vriendelijke man, vijfentwintig jaar ouder dan ik, met zijn professionele praktijk, dit met opzet deed? Ik kon het gewoon níet geloven. Tot ik me om moest draaien en mijn hand op de rand van de massagetafel lag. Terwijl Don zich over me heen boog, drukte hij zijn onderlichaam tegen mijn hand. Hij had weer een erectie. Toen vloog ik overeind. ‘Poten af, viespeuk’, zei ik, terwijl ik naar een handdoek greep. Ik heb me als een malle aangekleed, terwijl Don de onschuld zelve speelde. Maar ik trapte er niet meer in en ben er vandoor gegaan zonder te betalen. Bah, wat voelde ik me vies. Anna vond ik dat ik aangifte moest doen maar ik had geen zin om door de politie door de mangel te worden gehaald. Ik wil dit alleen maar zo snel mogelijk vergeten. Wel baal ik ervan dat de goede, positieve flow waar ik na de eerste keer in zat helemaal is verpest. Mannen, ze zijn onbetrouwbaar."

Tekst: Lydia van der Weide Beeld: iStock