slogan

Waarom je altijd je telefoon op vliegtuigmodus moet zetten in het vliegtuig

Vind je het ook altijd zo irritant om je telefoon op vliegtuigmodus te zetten als je op reis gaat? Na het horen van dit verhaal doe je het voortaan met alle liefde.

Burn baby, burn

Een meisje uit Amerika, Anna, heeft aan den lijve ondervonden dat je je telefoon áltijd op vliegtuigmodus moet zetten als je in het vliegtuig zit. Niet alleen vanwege de communicatiestoringen die het vliegtuig kan krijgen, maar ook vanwege een andere reden. Tijdens een bijna 10-urige vlucht van de Verenigde Staten naar Hawaii had ze haar smartphone niet op vliegtuigmodus gezet, maar zat ze relaxt films te kijken op haar iPhone. Hij werd ineens bloedheet en de vlammen schoten eruit. Van schrik gooide ze haar brandende telefoon op de grond, waarna er blinde paniek uitbrak in de cabine. 

Oops... 

Terwijl alle passagiers hun leven voor hun ogen zagen flitsen, had het vliegtuigpersoneel net op tijd het brandje onder controle. Via Twitter deelde Anna foto's van het voorval. Zo zie je maar weer: altijd je telefoon op vliegtuigmodus zetten, en dus niet tien uur achter elkaar gebruiken.

Lees ook: OMG: Vader stuurt per ongeluk naaktfoto naar dochter 
Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: iStock