slogan

Vrouw met ziekte van Crohn begint blog om andere vrouwen te inspireren

Krystal, een 32-jarige moeder uit Perth, heeft afgelopen maand haar Facebookpagina genaamd Bag Lady Mama gelanceerd om andere vrouwen met de ziekte van Crohn te inspireren. Zelf lijdt Krystal al vanaf haar vijftiende aan de ziekte en heeft ze vanaf haar 21ste een stoma.

Bag Lady Mama

De ziekte van Crohn bracht veel complicaties met zich mee en de doktoren konden Krystal daarom niet garanderen dat haar kinderwens in vervulling zou kunnen gaan, althans niet op de natuurlijke manier. Wonder boven wonder, heeft ze twee gezonde kinderen op de wereld kunnen zetten. Haar eerste zwangerschap was erg zwaar en liet haar achter met een geperforeerde darm. Vervolgens had ze nog vier miskramen, voordat ze haar tweede kindje gezond op de wereld zette. 

Ondanks alle tegenslagen is Krystal dolgelukkig en wil ze andere vrouwen met de ziekte van Crohn laten zien dat het leven geweldig kan zijn. Ook vrouwen met een stoma zijn sexy en dat mogen ze best showen, geeft Krystal aan. Op haar blog deelt ze onder anderen foto's van haarzelf tijdens en na haar zwangerschap. 

Lees ook: Man ontdekt op bijzondere wijze dat zijn vrouw zwanger is

 
 

*** ADULTS ONLY***Soooo... Lets talk about sex baby!!Firstly, I love this pic! I'm 30 odd weeks pregnant here with...

Geplaatst door Bag Lady Mama op maandag 1 februari 2016

Bron: Metro.co.uk, Beeld: Facebook, Istockphoto


,