slogan

Vrouw krijgt verschrikkelijke boodschap van skydivende man

Het leven van de 25-jarige Constansa Zitelinni stond volledig op zijn kop, toen haar man Capotorto via een videoboodschap bekendmaakte een einde aan zijn leven te maken.

Videoboodschap

De man van Constansa was een ervaren skydiver en zou ook die middag een sprong gaan maken. Alleen ging hij dit keer met de gedachte om nooit meer terugkomen. “Ik ga mijn parachute niet openen. In plaats daarvan ga ik nu naar een prachtige plek”, vertelde Capotorto in een videoboodschap, die hij voor de sprong naar Constansa stuurde.

De vrouw wist niet hoe snel ze naar de baan moest rijden, maar eenmaal aangekomen bleek ze te laat te zijn. Hoewel werknemers het vliegtuig waar haar man inzat nog probeerde te waarschuwen, had haar man zich al van het leven beroofd, door zijn parachute niet te openen toen hij uit het vliegtuig sprong. 

Alleen

De manager van Sky Dive DeLand - het bedrijf waar de man al jaren te vinden was – laat weten dat de vrouw net te laat was. ”We geven onze klanten een veilige vlucht naar de juiste hoogte en we vervoeren hen in vliegtuigen die als de beste in de industrie worden beschouwd. Maar vanaf het moment dat een passagier door de deur stapt, staat hij er alleen voor.”

Het lichaam van Capotorto werd al snel teruggevonden in een veld in de buurt van het skydivingcentrum. Verschrikkelijk...

Lees ook: Verschrikkelijk: Vrijgezellenfeest wordt getuige fataal

 

Bron: Libelle Beeld: Facebook, iStock