slogan

5 Dingen die mannen haten in bed

Ben je slecht in bed? Nee, natuurlijk niet! Cosmopolitan was erg nieuwsgierig naar de mening van mannen over de bedprestaties van vrouwen. Wat is hun definitie van slecht tussen de lakens? Het leverde het volgende op:

1. Je werkt niet echt mee Mannen willen het gevoel hebben dat ze gewild zijn. Dat vrouwen hen zien als een prooi. Als jij hem al het 'werk' laat doen in bed vindt 'ie dat maar niets. Hij wil zich begeerlijk voelen. Dus dames, aan de bak dus!

2. Zeur niet Mannen houden er niet van als je loopt te piepen over een vetrolletje of over cellulitis. We weten dat jullie het al weten. Maar volgens de heren kan het geen kwaad om dit nogmaals te herhalen: als hij je naakt ziet is 'ie echt niet zoek op je gebreken. Hij wil je juist aanbidden.

3. Varieer in bed Alweer hetzelfde standje? Nee, het is volgens hem echt veel leuker en spannender om te variëren tussen de lakens. Dus doe dat dan ook.

4. Laat weten wat je fijn vindt Een man vindt het fijn als je eerlijk aangeeft waar je van houdt. Wees eerlijk in je wensen. Dat maakt je voor hem nog aantrekkelijker.

5. Aandacht Geef echt de aandacht die hij verdient. Check niet nog even snel je telefoon voor de sex of begin niet nog even aan de weekendplannen. Dat werkt voor hem echt libidoverlagend. Geef hem dus echt de volle aandacht.

Beeld: Sony Pictures


,