slogan

Vader houdt zich aan gênante belofte aan dochter

Wanneer je je kind iets belooft, kom je er nog maar moeilijk onderuit. Keenan maakte de belofte dat hij voor de pop van zijn 9-jarige dochter Aayla zou passen, maar had al snel spijt toen hij zich op de meest gênante moment met de pop moest vertonen.

Ontroerend

Belofte maakt immers schuld, dus trok Keenan er met de pop op uit. Eenmaal aangekomen bij de Amerikaanse winkelketen Goodwill, ontroerde de vader een winkelmedewerker zo erg, dat ze besloot een foto van hem en de pop te maken. “Ik kon gewoon niet geloven hoe goed hij zorgde voor de pop van zijn dochtertje. Als hij al zo goed was voor zijn dochters speelgoed, hoe goed zorgde hij dan wel niet voor haar? Deze man zette zijn ego opzij en ging naar de winkel om zijn dochtertje blij te maken. Als dat geen liefde is…”, luidt het bericht op Facebook, dat inmiddels al meer dan 46.000 likes heeft gekregen.

Babysitten

De trotse vader heeft de post inmiddels ook voorbij zien komen en besloot een reactie achter te laten. “Een paar dagen geleden vroeg Aayla me tijdens het koken: ‘Pap, wil je Davey morgen met je meenemen? Overal waar je heen gaat?’ Omdat ik zo gefocust was op het niet aan te laten branden van het eten, antwoordde ik afwezig: ‘Ja natuurlijk schat, dat zal ik doen’.”

Vader van het jaar

Keenan besefte later pas dat zijn belofte aan Aayla ook betekende dat hij met de pop naar de winkel moest, al deed die dit zonder enige moeite. “Ik ben gewoon een vader die wil dat mijn kinderen weten dat ik van ze hou. Ik wil dat ze gelukkig zijn en als ik me daarvoor in een gênante situatie moet begeven dan is dat maar zo. Vader van het jaar? Niet echt. Vader? Absoluut.” Aaawh!

Lees ook: Vader doet selfies van dochter op geniale wijze na

 

Bron: Libelle Beeld: Facebook, iStock