slogan

Dit type moeder ben jij volgens je sterrenbeeld

Altijd al willen weten wat voor moeder jij bent of wordt? Dat zou je door middel van je sterrenbeeld zomaar een te weten kunnen komen. Ben jij het type moeder die keer op keer Name It kinderkleding blijft kopen of de moeder die op alles voorbereid wil zijn en vooral handige items bij Koeka shopt? Check het snel!

Ram
Als ram doe jij alles op je eigen manier en je pakt het moederschap met beide handen aan. In de toekomst verwacht jij meer van je kind dan zou moeten. Daar voel je je ook schuldig over, maar het sterrenbeeld ram is nou eenmaal het meest egocentrisch, Je bent gewend je eigen behoeften op nummer één te zetten en dat gaat vaak niet samen met een kind. Gelukkig weet je door je zelfvertrouwen, kracht en zelfkennis, dat je het moederschap gerust aankunt.

Stier
Jij heb twee kanten: zakelijk en verstandig, maar je bent ook een levensgenieter die soms de anderen mensen om zich heen vergeet. Je bent een moeder die down to earth is, maar ook duidelijke standpunten heeft. Je voedt je kinderen op met goede manieren en respect en gelooft erin dat elke investering zich loont. Na zoveel jaar een kind opgevoed te hebben, verwacht je daar ook waardering voor terug. Hoewel je graag close bent met je kind, moet je wel beseffen dat je niet zijn of haar beste vriend hoeft te zijn.

Tweelingen
Bij jou komt van alles te voorschijn. Als moeder ben jij complex en tegenstrijdig, maar alles behalve saai. Door jouw nieuwsgierigheid komt je gezin altijd voor een verrassing te staan en ben jij degene die je kind door moeilijke tijden heen sleurt. Aan de andere kant ben je ook heel stug en ongeduldig. In een seconde kan jouw mood compleet veranderen en moet je van alles tegelijkertijd doen. Met jouw persoonlijkheid weet je het maar nooit. 

Leeuw
Jij wil heel erg betrokken zijn bij het leven van je kind. Het liefst maak je er een film van en jij voelt je dan ook trots als je succesvolle mensen hebt opgevoed die goede dingen zullen beteken voor de wereld. Je bent daarom soms erg streng, omdat je het beste in je kind naar boven wil halen. Niets brengt jou van je stuk als het aankomt op het beste regelen voor je kind. Aan jouw zelfvertrouwen kunnen je kinderen een voorbeeld nemen. 

Maagd
Als maagd ben jij een mooie mix van alles. Je denk logisch na, hebt gezonde gewoonten, maar kunt je soms ook te druk maken om iets. Het begin van het moederschap kan je lastig vinden. Je geeft een hoop tijd op om te besteden aan je kleintje, maar je wil ook je me-time behouden. Helaas duurt een dag dan maar 24 uur en moet je keuzes maken. Je wil alles zo perfect mogelijk doen, maar moeder zijn leer je door de jaren heen. Maak je daarover niet druk en blijf relaxt. 

Schorpioen
Jij bent een magnetische moeder. Je heb kracht, bent inspirerend en hebt doorzettingsvermogen. Aan jouw gezichtsuitdrukking weten je kids gelijk of het menens is of niet. Je pakt het moederschap goed op. Wie smelt er ook niet met zo'n schattig kleintje in haar armen?! Je doet er alles aan om het leven van jouw kind in rechte banen te leiden.

Kreeft
Jij bent een goede moeder. Vanaf jongs af aan ben jij al een verzorgend type en jij maakt je dan ook niet druk over het moederschap. Voor je kinderen creëer jij een echte thuis en hecht je veel waarde aan een goede band met hen. Soms ben je te beschermend, al ben je ook heel open naar iedereen. Je maakt heel makkelijk contact met de andere moeders van de crèche of basisschool en dat levert soms een hechte vriendschap op. 

Weegschaal
Jij hebt veel geduld, bent rechtvaardig en op je gelukkigst als je kunt leven voor een ander. En voor wie kun je nou beter leven dan voor je eigen kind? Een kleine zou jou uit je chaos kunnen helpen en je veranderen in een super mom. Als jij het speelgoed van je kind ziet, kun je het niet laten om er ook mee te spelen en je vermaakt je kinderen al te graag. Soms ben je wel aan de ijdele kant en daar zijn je kinderen het slachtoffer van. Let dus op dat je daar niet in doorslaat. 

Steenbok
Als steenbok heb jij zowel een mannelijke als een vrouwelijke kant in je zitten. Jij bent niet het stereotype moeder dat je veel ziet, maar zowel een vader- als moederfiguur. Je stelt duidelijke grenzen voor je kinderen en geeft hen wijze levenslessen mee, maar je houdt er ook van om heerlijk op de bank te knuffelen. Je wilt er altijd zijn voor je kind en voelt je ook verplicht om alles voor je kind waar te maken. Twijfel niet te veel aan jezelf en geniet ook van de kleine momentjes in het leven.

Waterman
De Waterman moeder is lastig te omschrijven. Dit sterrenbeeld is open-minded en origineel en stop je niet makkelijk in een hokje. Je bent een echte control freak en je leven is te omschrijven als een georganiseerde chaos. Moeder zijn kan bij jou uitpakken als een fantastisch avontuur, maar ook als gekkenwerk. Als Waterman kun je lastig grenzen aangeven en een situatie kan daardoor alle kanten opgaan. Maar één ding weet je zeker: je zal er altijd zijn voor kinderen. 

Boogschutter
Het ouderschap zal voor jou nog even wennen zijn. Je leeft een spontaan leven en handelt soms impulsief. Hoewel je fantastisch zal zijn met kinderen, zal het even tijd nodig hebben om de juiste draai te vinden. Door jouw spontaniteit en humor, zal het leven van jouw kind een groot feestje worden. Wat in de weg kan staan, is jouw gebrek aan structuur. Je doet alles voor je kind, maar zodra het aankomt op plannen, heb je altijd creatieve oplossingen nodig. 

Vissen
Jij bent fabulous mom number one. Je houdt ervan om te genieten van de luxe dingen in het leven en moedigt anderen aan dat ook te doen. Je bent kieskeurig en kunt soms wat intimiderend overkomen, maar je hart zit op de juiste plek. Je regelt alles voor je kind en ze kunnen in jouw ogen niets verkeerd doen. Je zult er altijd voor ze zijn en ze supporten. Het nadeel bij jou is je gebrek aan grenzen en stabiliteit en daardoor liggen de kids vaak veel later in bed dan gepland. 

Bron: Cosmopolitan Beeld: iStock


,